Samo ptice lete jeftinije!

Sebastijan Travel Agency

Kranjska Gora

Kranjska Gora je gradić podno Julijskih alpi, od Italije i Austrije udaljena tek 6 km. Mjesto je veoma poznato skijalište. Drugo najveće poslije Mariborskog Pohorja.

Kranjska Gora nalazi se na 800 m nadmorske visine. U turističkoj ponudi (zimskoj) nudi: dnevno i noćno skijanje, sanjkalište, prirodno i umjetno klizalište, škola skijanja i bordanja, iznajmljivanje skijaške opreme itd.
Skijaško područje: Kranjska gora, Podkoren.

Kranjska Gora smještena je u dolini između Karavanki i Julijskih Alpa, na tromeđi Slovenije, Austrije i Italije Sa svojim impozantnim vrhovima i tajanstvenim šumama predstavlja izazov za skijaše, planinare i alpiniste. Kao važan zimski sportski centar Kranjska Gora je poznata po takmičenjima za svjetski kup u skijanju i skijaškim letovima na velikoj skakaonici na Planici. Ski liftovi i skijaški tereni se prostiru po padinama Vitranca od Kranjske Gore do Planice na nadmorskoj visini 800 - 1.570 m. Za trčanje na skijama uređeno je 40 km staza, a otvoreno je i prirodno klizalište na jezeru Jasna. Postoji mogućnost iznajmljivanja opreme za alpsko i nordijsko skijanje i snowboard. Uveče gosti mogu da uživaju u restoranima, lokalima, diskotekama ili da okušaju sreću u kazinu.

Kralja Petra I Karađorđevića 99a, 78 000 Banja Luka+387 51 224 030 | +387 51 96 11 22turizam @ sebastijan.com

logoweb2

Uz pomoć mreže pouzdanih partnera udovoljavamo svim potrebama i željama naših putnika, savjetujući i kreirajući najjednostavnija , najbrža i finansijski najpovoljnija putovanja. Dokaz naše uspješnosti su mnogi zadovoljni klijenti koji su nam vjerni od samog početka.

Upit

U cilju unapređivanja naših usluga stvorili opciju upita kako bi Vaše želje pretvorili u Vaše nezaboravno putovanje.

 

 

Facebook

Kontakt

Kralja Petra I Karađorđevića 99a, B.Luka, BiH

+38751961122

+38751224030

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.