Odaberite svoje mjesto za ugodno ljetovanje u Grčkoj. Top ponude Agencije Sebastijan

Ponuda najboljih odmarališta u Grčkoj 

HALKIDIKI LJETO 2018

KASANDRA - HANIOTI

Hanioti je selo na poluostrvu Halkidiki, i to na “prvom prstu” poluostrva, od Soluna je udaljeno samo 50 minuta vožnje. Po dolasku, svaki posetilac će biti očaran ovim živopisnim delom Grčke, koji može da podmiri ukus i najizbirljivijih putnika, i koji garantuje nezaboravno provedeno ljetovanje i odmor.

SITONIJA - NEOS MARMARAS

Neos Marmaras je jedno od rijetkih mijesta na Halkidikiju koje se može pohvaliti da ima dvije plaže. Reljef terena na koje je podignut grad omogućio je da se plaže nalaze na krajevima grada, dok se u sredini mjesta nalaze male uvale. Gledano sa mora, plaža Paradiso Beach se nalazi na levoj strani grada, dok se sa desne strane, tik uz Porto Carras, nalazi gradska plaža Neos Marmarasa.

KASANDRA - POLIHRONO

Nalazi se na oko 90 kilometara od Soluna, na unutrašnjem dijelu prvog prsta Halkidikija, poluostrva Kasandra i prvo je ljetovalište u niz najpoznatijih, Polihrono – Hanioti – Pefkohori. Sa plaže, iz restorana i kafića uz obalu, pruža se predivan pogled na poluostrvo Sitoniju i planinu Atos na Svetoj Gori.

SITONIJA - SARTI

Sarti je turistički najrazvijenije mesto istočne obale Sitonije, najpopularnija destinacija za putnike koji na Sitoniju ne kreću soptvenim prevozom. Nalazi se na oko 730 kilometara od Beograda, na istočnoj obali prelijepe Sitonije. Autoputem se lako stiže od Soluna do Nea Mudanje, gde se isključuje ka Sitoniji i prateći table Gerakini Nikiti Agios Nikolaos Sarti stiže do ovog prelijepog turističkog mesta.

KASANDRA - PEFKOHORI

Pefkohori je zadržao duh grčke tradicije sa starim trgom, prelijepom crkvom i uzanim uličicama, ali je vremenom dobio i novo, moderno ruho sa brojnim kafićima, barovima, diskotekama, bogatim noćnim životom i tako postao pravi izbor za mlade sa svim neophodnim sadržajima kao što su marketi, prodavnice...

GRČKA OSTRVA LJETO 2018

TASOS - GOLDEN BEACH

Nalazi se na istočnoj obali ostrva, na oko 12km jugoistočno od Limenasa. Proteže se duž malog mesta, Skala Ponagia na severu, pa do Skale Potamia na jugu. Smeštena je u istoimenom zalivu i dugačka je oko 1,5 km, a u zaleđu se uzdiže najviši vrh Tasosa, Ypsarion. U blizini zaliva, na samim padinama krova Tasosa, nalazi se staro romantično selo Panagia.

SKOPELOS

Skopelos je ostrvo u Egejskom moru i pripada Sporadima. Skopelos se nalazi istočno od poluostrva Pilion i sjeverno od ostrva Evia. Skopelos je naziv i glavne luke i opštinskog centra ostrva. Skopelos je poznat i kao najzelenije ostrvo u Grčkoj.

TASOS

Tasos je najsjevernije ostrvo Egejskog arhipelaga. Od drugih ostrva u Grčkoj izdvaja ga njegova raskošna ljepota. Tasos nazivaju i ŠUMA KOJA PLOVI, zbog nevjerovatno bujne vegetacije i nepreglednih borovih šuma koje se spuštaju sa najviših planinskih vrhova sve do mora. Ljepotu Tasosa odlikuje i plavo, kristalno bistro more sa velikim brojem plaža, i skrivenih uvala,

OSTRVA ČARTER LETOVI

Letovanje na grčkim ostrvima, putovanje avionom! Da bi vaš put na letovanje bio brz i udoban, pripremili smo čarter letove za letovanje u Grčkoj 2018! Izaberite neko od grčkih ostrva: Krf, Rodos, Skijatos, Samos, Zakintos, Krit

SKIATOS

Skiatos je vrlo zeleno ostrvo pokriveno gustom borovom šumom i smatra se zaštićenom zonom. Nalazi se odmah preko puta Evije i obale Tesalije, istočno od Piliona i zapadno od ostrva Skopelos.

Skiatos je najmanje ali najkosmopolitskije ostrvo ovog arhipelaga i nalazi se u severozapadnom Egeju

SOPSTVENI PREVOZI

U našoj ponudi za Grčku lJeto 2018. možete pronaći veoma povoljan apartmanski smještaj. Izdvajamo apartmane blizu plaža i prodavnica, sa udobnim i kvalitetnim nameštajem. Biramo za Vas najkvalitetniji apartmanski smeštaj i što je još bitnije sa povoljnim cijenama

OLIMPSKA REGIJA LJETO 2018

OLIMPSKA REGIJA - LEPTOKARIA

Leptokarija se nalazi na najljepšem dijelu obale u podnožju Olimpa, uz novi autoput za Atinu, 90 kilometara jugozapadno od Soluna. Mjesto pruža gostima svih generacija dobre uslove za prijatan godišnji odmor. Plaža je pješčano-šljunkovita, široka i dobro uređena. 

OLIMPSKA REGIJA - PARALIJA

Na oko 70 km južno od Soluna je vrlo lep grad Katerini a još 6 km dalje, na obali mora, najpopularnije letovalište severne Grčke, Paralija. Iako je relativno mlad grad, već je postao omiljeno mesto odmora turista.

OLIMPSKA REGIJA - NEO PORI

Nei Pori se nalazi na svega nekoliko kilometara od Platamona i ima preijlepu uređenu pješčanu plažu velike širine. Široke ulice, lepo uređeni trgovi, kao i brojna igrališta za decu čine da ovo ljetovalište ne liči mnogo na druga mesta sa uskim, pretrpanim, uličicama punih automobila i ljudi.

OLIMPSKA REGIJA - PLATAMON

PLATAMON je ljetovalište podno Olimpa, koje do danas čuva vizantijsko utvrdjenje iz 14. vijeka. U podnožju ovog zamka je čista pješčana uvala sa raskošnom plažom idealnom, zbog prijatne klime i postepenog ulaska u vodu, za porodice sa djecom.

OLIMPSKA REGIJA - OLYMPIC BEACH

OLYMPIC BEACH je omiljeno ljetovalište u podnožju Olimpa, na obali Egejskog mora i udaljen je samo dva kilometra od Paralie. Spaja ih velika pješčana plaža sa toplim morem, a odlikuje ih prijatna klima, mnoštvo prodavnica i raznovrstan noćni život.

SEBASTIJAN TURISTIČKA AGENCIJA

LJETOVANJA I ZIMOVANJA

Nudimo sve vrste aranžmana kako induvidualnih tako i grupnih za sve destinacije u svijetu.

BANJSKO-REKREATIVNI TURIZAM

Turistička kretanja motivisana su željom da se nadoknadi radom utrošena energija. Potražite ponudu zdravstveno-rekreativnog (banjskog) turizma.

DISTRIBUCIJA AVIO KARATA

Ukoliko ste zainteresovani za kupovinu avio karte, bez obaveze kontaktirajte nas, a mi ćemo Vam odgovoriti u najkraćem roku.

HOTELSKO - REZERVACIONI SISTEM

Rezervišite hotele na jednu noć i više za cijeli svijet sa kojima imamo odličnu saradnju i najniže cijene na našem tržištu.