Odaberite svoje mjesto za ugodno ljetovanje u Hrvatskoj. Top ponude Agencije Sebastijan

Ponuda najboljih odmarališta u Hrvatskoj

HRVATSKA LJETO 2018 BOOKING

DUBROVNIK, MAKARSKA, KORČULA..

Hrvatska, zemlja hiljadu ostrva, obasjana suncem i okupana toplim Jadranskim morem. Neodoljivi šarm mediterana koji će Vas sigurno osvojiti. Istra, Kvarner i Dalmacija daju hiljadu razloga zbog koji milioni turista svake godine posjećuju Hrvatsku. Turisti koji bar na kratko potraže kutak pod suncem gdje prestaju brige i problemi, a počinje osmjeh i predivan osjećaj slobode, osjetit će čaroliju netaknute prirode mediterana.

"SENSES RESORT" HVAR

SENSES Resort je smješten u neposrednoj blizini romantičnog mjesta Vrboske na otoku Hvaru – najsunčanijem hrvatskom otoku koji je već nekoliko puta proglašen jednim od najljepših ostrva na svijetu. Prekrasne plaže, uključujući šljunčanu plažu Soline te mnogobrojne uvale od kojih svaka krije idealnu kombinaciju sitnog šljunka i kamenih ploča, smještene su u neposrednoj blizini SENSES Resorta. 

SEBASTIJAN TURISTIČKA AGENCIJA

LJETOVANJA I ZIMOVANJA

Nudimo sve vrste aranžmana kako induvidualnih tako i grupnih za sve destinacije u svijetu.

BANJSKO-REKREATIVNI TURIZAM

Turistička kretanja motivisana su željom da se nadoknadi radom utrošena energija. Potražite ponudu zdravstveno-rekreativnog (banjskog) turizma.

DISTRIBUCIJA AVIO KARATA

Ukoliko ste zainteresovani za kupovinu avio karte, bez obaveze kontaktirajte nas, a mi ćemo Vam odgovoriti u najkraćem roku.

HOTELSKO - REZERVACIONI SISTEM

Rezervišite hotele na jednu noć i više za cijeli svijet sa kojima imamo odličnu saradnju i najniže cijene na našem tržištu.