Odaberite svoje mjesto za ugodno ljetovanje u Italiji. Top ponude Agencije Sebastijan

Ponuda najboljih odmarališta u Italiji 

ITALIJA LJETO 2018

SARDINIJA LJETO 2018

Sardinija je italijansko ostrvo, i ujedno je drugo po veličini ostrvo u Sredozemnom moru. Sa istoka Sardiniju zapljuskuje Tirensko more, dok je sa juga i zapada okružuje Sredozemno more.

SICILIJA LJETO 2018

Nas je privukla Sicilija buduci da je godinama jedno od najtraženijih ostrva. Prebogato kulturno-istorijsko nasljeđe, veoma specifičnan ambijent i italijanski mentalitet, prelijepe plaže u oblasti oko Palerma, bićete zavedeni već prvog dana.

KALABRIJA LJETO 2018

Oblast Italije u kojoj cete pronaći izgubljenu inspiraciju, uživati u pogledu na prelijepi plavi horizont, opustiti se i osladiti se fantasticnim kolačima i sladoledima po kojima je ovaj kraj Italije nadaleko poznat.

SEBASTIJAN TURISTIČKA AGENCIJA

LJETOVANJA I ZIMOVANJA

Nudimo sve vrste aranžmana kako induvidualnih tako i grupnih za sve destinacije u svijetu.

BANJSKO-REKREATIVNI TURIZAM

Turistička kretanja motivisana su željom da se nadoknadi radom utrošena energija. Potražite ponudu zdravstveno-rekreativnog (banjskog) turizma.

DISTRIBUCIJA AVIO KARATA

Ukoliko ste zainteresovani za kupovinu avio karte, bez obaveze kontaktirajte nas, a mi ćemo Vam odgovoriti u najkraćem roku.

HOTELSKO - REZERVACIONI SISTEM

Rezervišite hotele na jednu noć i više za cijeli svijet sa kojima imamo odličnu saradnju i najniže cijene na našem tržištu.