Samo ptice lete jeftinije!

Sebastijan Travel Agency

Grčka ljeto 2017

Grčka je najjužnija zemlja Balkanskog poluostrva. Graniči se sa Makedonijom, Albanijom, Bugarskom i Turskom. Površine je 131.944 kvm, i predstavlja prirodni kopneni most između Evrope i Male Azije. Zemlja sa oko 13 miliona stanovnika. Najveći dio stanovništva čine pripadnici pravoslavne vjere.

Klima je sredozemna, sa blagim i vlažnim zimama i sunčanim i vrelim ljetima. Za Grčku se kaže da je zemlja moreplovaca, zemlja tri hiljade ostrva, predivnih plaža. Zemlja kojoj su dale pečat mnoge civilizacije - Krit, Mikena, Epidaurus, Delfi, Rimljani, Vizantija... Koljevka evropske civilizacije, Olimpijskih igara i antičke kulture neprekidno privlači veliku pažnju turista iz svih delova svijeta. Antički spomenici stari preko 2.000 godina, prelijepe pješčane plaže, more tirkizne boje i tradicionalna grčka kuhinja čine sklad kojem je nemoguće odoljeti... Grčka ostrva, osunčana toplim mediteranskim suncem, okupana svježinom mora, prekrivena stoljetnim maslinjacima i vinovom lozom, okružena beskrajnim plažama.

Čovjek je još od najranije istorije na ovim prostorima pronašao savršenstvo, gradio palate, svetilišta, tvrđave, manastire i crkve. Stara naselja bijelih kuća bez krovova i uskih ulica koje vode do ribarskih luka sjećaju na prošlost i tradicionalni način života. Ipak, svako grčko ostrvo je svet za sebe. I svako priča svoju priču. Od preko 3000 ostrva samo su 140 naseljenih. Jedinstvena ljepota, kulturno-istorijsko nasljeđe, zdrava klima, gostoljubivi domaćini samo su neki od razloga zbog kojih su grčka ostrva postala najposećenija evropska turistička destinacija.


Partneri

Mediteraneo
Olimpic Travel
Atlas
Big Blue
Filip travel
Kompas
Kompas Hrvatska
Odeon
Sabra
1Atravel
Kontiki
Astra travel
Travelland
SabTravel
Viva
Kralja Petra I Karađorđevića 99a, 78 000 Banja Luka+387 51 224 030 | +387 51 96 11 22turizam @ sebastijan.com

logoweb2

Uz pomoć mreže pouzdanih partnera udovoljavamo svim potrebama i željama naših putnika, savjetujući i kreirajući najjednostavnija , najbrža i finansijski najpovoljnija putovanja. Dokaz naše uspješnosti su mnogi zadovoljni klijenti koji su nam vjerni od samog početka.

Upit

U cilju unapređivanja naših usluga stvorili opciju upita kako bi Vaše želje pretvorili u Vaše nezaboravno putovanje.

 

 

Facebook

Kontakt

Kralja Petra I Karađorđevića 99a, B.Luka, BiH

+38751961122

+38751224030

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.