Samo ptice lete jeftinije!

Sebastijan Travel Agency

ŠRI LANKA & MALDIVI

Sri-Lanka2

 Šri Lanka

 Cijena već od 1550  eura
 Preuzmi program u PDF

Plan i program puta:

Dan 1: Okupljanje grupe na aerodromu „Nikola Tesla“ dva sata pre leta. Let za Kolombo sa presedanjem.

Dan 2: Sletanje u Kolombo. Dobrodošli u na ostrvo ukusa, bivši Cejlon, današnju Šri Lanku, zemlju čaja, dragog kamenja, nasmejanih ljudi, svile... Transfer do Kendija (Kandy), grada u centralnoj oblasti, smeštenog na brdima, okružen džunglom sa pogledom na hram Tut (Tooth temple) i veštačko jezero. Smeštaj. Slobodno vreme. Noćenje.

Dan 3: Jutarnji odlazak na fakultativni izlet. Prva stanica je fabrika čaja. Ovde ćemo naučiti nešto novo i videti kako izgleda proizvodnja najpoznatijeg napitka na svetu, zatim ćemo imati priliku da degustiramo čaj i pogledati biljke koje se spremaju za dalju industrijsku obradu. Nakon toga, idemo u Pinavelu, rezervat za slonove gde ćete uživati u druženju sa ovim prepametnim životinjama. Posetioci ovog sela u većini slučajeva imaju priliku da ih nahrane i pogledaju kako se slonovi kupaju u obližnjoj reci. U povratku ćemo imati priliku da obiđemo „Spice Garden“ (možda ste se pitali kako izgleda drvo vanile, cimeta, karanfilića, kakaa, ananasa, kafe... ) i pogledamo plantaže čaja čime završavamo ovaj izlet. Slobodno vreme po povratku u Kendi. Noćenje.

Dan 4: Jutarnji polazak autobusom za Dambulu, kompleks od pet hramova u pećinama, gde ćemo videti i čuveni zlatni hram kao i Sigiriju (lavlju stenu), kamenu trvđavu sa prelepim kulturnim nasleđem iz antičkog perioda koja je pod zaštitom UNESCO-a. Povratak u Kendi. Slobodno vreme. Noćenje.

Dan 5: Ranojutarnji fakultativni izlet, pešačenje i boravak na 2500 m nadmorske visine. Penjanje na Adamov vrh i uživanje u nestvarnoj prirodi i pogledu koji se pruža sa vrha. Povratak u Kendi. Noćenje.

Dan 6: Fakultativni obilazak hrama Tut (Tooth Temple), najsvetijeg budističkog hrama na Šri Lanki koji čuva Budin zub. Veliki kompleks sastoji se od 4 devale, 4 hrama posvećena božanstvima koja čuvaju grad. Slobodno popodne ili fakultativni odlazak u Peradeniju – botaničku baštu gde ćemo imati prilike da uživamo u zelenilu i odmoru. Povratak u Kendi. Noćenje.

Dan 7: Napuštanje smeštaja u prepodnevnim časovima i slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma i let za Male. Dolazak na Maldive gde ćemo narednih dana uživati i odmarati. Transfer do smeštaja i noćenje. Dan 8-9-10-11-12: Transfer do ostrva u jutarnjim satima. Smeštaj i slobodno vreme za odmor i uživanje. Tirkizno more, bele plaže, masaže, ronjenje i snorkeling u lagunama, uživanje u morskim specijalitetima uz neverovatne zalaske sunca... 5 noćenja.

Dan 13: Napuštanje smeštaja u prepodnevnim časovima i slobodno vreme do transfera za Male i aerodrom. Let iz Malea sa presedanjem. Dan 14: Dolazak u Beograd. Kraj putovanja.

Polasci: 25.11.2017, 20.01.2018.

Kralja Petra I Karađorđevića 99a, 78 000 Banja Luka+387 51 224 030 | +387 51 96 11 22turizam @ sebastijan.com

logoweb2

Uz pomoć mreže pouzdanih partnera udovoljavamo svim potrebama i željama naših putnika, savjetujući i kreirajući najjednostavnija , najbrža i finansijski najpovoljnija putovanja. Dokaz naše uspješnosti su mnogi zadovoljni klijenti koji su nam vjerni od samog početka.

Upit

U cilju unapređivanja naših usluga stvorili opciju upita kako bi Vaše želje pretvorili u Vaše nezaboravno putovanje.

 

 

Facebook

Kontakt

Kralja Petra I Karađorđevića 99a, B.Luka, BiH

+38751961122

+38751224030

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.