Samo ptice lete jeftinije!

Sebastijan Travel Agency

Filipini

tajland

 Filipini

 Cijena već od 990 eura
 Preuzmi program u PDF

Plan i program puta:

1.dan: Okupljanje na aerodromu ”Nikola Tesla” u Beogradu dva sata pre leta. Priče o egzotičnom krajevima i smeškanje dok čekamo naš let. Idemo na istok u susret Suncu. Let za Manilu sa presedanjem.

2.dan: Dolazak u Manilu, transfer do smeštaja. Noćenje.

3.dan: Let iz Manile do Kaliba i transfer do Borakaja (Boracay), našeg glavnog odredišta, ostrva koje se smatra jednim od najlepših na svetu! Transfer do smeštaja. Noćenje.

4-5-6-7-8-9 dan: Borakaj je maleno ostrvo svega 7km dugačko i 4km široko udaljeno 320km od Manile. More najlepše tirkizne boje prepun šarenih ribica zapljuskuje njegove obale, koje krase plaže sa najfinijim belim peskom. Tropska priroda, koralni sprudovi, skrivene pećine i naravno nasmejani meštani, čine ovo ostrvo posebnim. Filipinci su izuzetno ljubazni, miroljubivi i blagi ljudi. Uživaćete u njihovom društvu, sedeći u senci neke palme i posmatrajući okolinu. Zadiviće Vas njihova skromnost i jednostavnost. Izležavaćemo se na Beloj plaži, jednoj od zvanično najlepših plaža na svetu. Fakultativni izlet katamaranom oko ostrva, Ariel’s Point – najpoznatija dnevna aktivnost koja podrazumeva istraživanje 5 stena, ronjenje, upoznavanje sa podzemnim svetom. Mogućnost fakultativnog trekinga na planinu Luho, sa koje se pruža odličan pogled na celo ostrvo. Ko voli šoping tu je pijaca Talipapa, koja nudi najveći izbor suvenira, možda čak i na celim Filipinima. Suvenire uglevnom izrađuju lokalci i mogu se naći razne statuete napravljene od školjki, ogrlice i narukvive, torbe pletene od pruća živih boja, pamučne haljine i majice, magneti, drveni predmeti… Najinteresantniji deo je svakako onaj sa morskim plodovima. Prodaje se i kupuje sve što živi u moru oko Borakaja: ribe, školjke, rakovi, hobotnice, meso ajkule, peraja, sipe, i sve odmah može i da se proba po vrlo pristupačnim cenama. Dani rezervisani za uživanje. 6 noćenja

10.dan: Još malo vremena na rajskom ostrvu Boracaj. Transfer do aerodrom i let za Manilu. Konekcija na let za Beograd sa presedanjem. 11.dan: Dolazak u Beograd. Kraj putovanja.

Polazak: 17.11.2017, 13.01.2018, 09.02.2018.

Kralja Petra I Karađorđevića 99a, 78 000 Banja Luka+387 51 224 030 | +387 51 96 11 22turizam @ sebastijan.com

logoweb2

Uz pomoć mreže pouzdanih partnera udovoljavamo svim potrebama i željama naših putnika, savjetujući i kreirajući najjednostavnija , najbrža i finansijski najpovoljnija putovanja. Dokaz naše uspješnosti su mnogi zadovoljni klijenti koji su nam vjerni od samog početka.

Upit

U cilju unapređivanja naših usluga stvorili opciju upita kako bi Vaše želje pretvorili u Vaše nezaboravno putovanje.

 

 

Facebook

Kontakt

Kralja Petra I Karađorđevića 99a, B.Luka, BiH

+38751961122

+38751224030

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.