Samo ptice lete jeftinije!

Sebastijan Travel Agency

Terme Olimia

TermeOlimia Ulaganjem u nove usluge i objekte (Aqualuna, Termalija, Terme Tuhelj, novi hotel Sotelia, obnova hotela Breza te Wellness Orhidelia), kao i ulaganjem u nova znanja i edukacije, do sada smo, a i dalje ćemo ostati jedini prepoznatljivi ponuđač dobrog raspoloženja i preporođenog života.

 


 

Naš cilj je postati najbolje toplice u prostoru između Alpa, Jadrana i Dunava te preoblikovati poduzeće u smjeru koji će društvu omogućiti dugoročni rast i razvoj te vodeću ulogu u razvoju turizma na tom području. Usmena predaja govori da su baruni iz MIljave u Harini Zlaki imali svoje kupalište već prije četiri vijeka. Godine 1935. prirodni topli izvori vode privukli su pozornost domaćeg župnika Friderika Strnada, koji je zajedno sa stručnjacima dokazao zdravstvene učinke tih prirodnih izvora.

Termalna voda kao prirodno zdravstveno sredstvo uspješno liječi reumatska oboljenja lokomotornog sustava, kožne bolesti, arterijske smetnje, postoperativna stanja i povrede mišića, kostiju i perifernog živčanog sustava.

U godini 1966. službeno su otvorene Atomske toplice i danas smo svjedoci priče o uspješnom razvoju zdravstvenog turizma, koja s cjelokupnom turističkom ponudom na području zdravlja, wellnessa, smještajnih kapaciteta, bazenskih kompleksa, gastro ponude i privlačnog prostora, privlači goste iz svih dijelova svijeta. Terme Olimia svoje su ime dobile po srednjovjekovnom samostanu u Olimju, koji se nalazi u neposrednoj blizini toplica. Programi individualnih želja i potreba, cjelovita wellness ponuda s najmodernijim i najvećim svijetom sauna, odlične usluge njege lica i tijela, adrenalinski vodeni izazovi i mogućnosti rekreacije, čine mozaik novorođenog ili obnovljenog života.

Doživljaje dodatno obogaćuju obližnje prirodne i kulturne znamenitosti te izletnički i seoski turizam s domaćim specijalitetima i vrhunskim virštajnskim vinima.

Kralja Petra I Karađorđevića 99a, 78 000 Banja Luka+387 51 224 030 | +387 51 96 11 22turizam @ sebastijan.com

logoweb2

Uz pomoć mreže pouzdanih partnera udovoljavamo svim potrebama i željama naših putnika, savjetujući i kreirajući najjednostavnija , najbrža i finansijski najpovoljnija putovanja. Dokaz naše uspješnosti su mnogi zadovoljni klijenti koji su nam vjerni od samog početka.

Upit

U cilju unapređivanja naših usluga stvorili opciju upita kako bi Vaše želje pretvorili u Vaše nezaboravno putovanje.

 

 

Facebook

Kontakt

Kralja Petra I Karađorđevića 99a, B.Luka, BiH

+38751961122

+38751224030

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.