Samo ptice lete jeftinije!

Sebastijan Travel Agency

Terme Tuhelj

terme-tuhelj naslovna

Okružen wellness vrtovima, zagorskim zelenilom i modernom arhitekturom koja se stapa s prirodom, sadrži 264 sobe vrhunskog kvaliteta. 

 

 

 

Osim u udobnosti soba, gosti mogu uživati u brojnim wellness i spa uslugama, bogatoj animaciji za djecu i odrasle te odličnoj gastronomskoj ponudi. Ukupan kapacitet hotela Well**** čine 264 smještajne jedinice od kojih se izdvaja 12 apartmana koji svojom uređenošću pružaju gostima dodatanu udobnost. 

Od ukupnog kapaciteta raspoređenih u 6 zgrada, hotel raspolaže sa 126 novoizgrađenih te 138 preuređenih soba od kojih svaki objekt gostima nudi spoj elegencije i šarma prožet paletom boja. Sobe su opremljene savremenom opremom koja gostima omogućava nesmetano uživanje i opuštanje. Mikroklimatski uređaj, sef, LED TV, minibar, fen za kosu, moderni namještaj te „pametni sistem“ upravljanja pružaju gostima dodatni osjećaj privatnosti i sigurnosti. Sve sobe krase umjetnička djela koje je izradila jedina doktorica umjetnosti u Hrvatskoj gđa Mirjana Drempetić Hanžić Smolić. Wellness centar Terma Tuhelj sastoji se od najvećeg Svijeta sauna u Hrvatskoj i SPAeVITA centra njege i ljepote u kojem gosti mogu uživati u brojnim grupnim programima vrtloženja zraka, tretmanima termalnim blatom, medom, solju i u širokoj ponudi masaža i tretmana za njegu lica i tijela.

Kralja Petra I Karađorđevića 99a, 78 000 Banja Luka+387 51 224 030 | +387 51 96 11 22turizam @ sebastijan.com

logoweb2

Uz pomoć mreže pouzdanih partnera udovoljavamo svim potrebama i željama naših putnika, savjetujući i kreirajući najjednostavnija , najbrža i finansijski najpovoljnija putovanja. Dokaz naše uspješnosti su mnogi zadovoljni klijenti koji su nam vjerni od samog početka.

Upit

U cilju unapređivanja naših usluga stvorili opciju upita kako bi Vaše želje pretvorili u Vaše nezaboravno putovanje.

 

 

Facebook

Kontakt

Kralja Petra I Karađorđevića 99a, B.Luka, BiH

+38751961122

+38751224030

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.