Odaberite svoje mjesto za ugodno ljetovanje u Albaniji

Ponude Albanija - ljeto 2023

Albanija postaje najpoželjnija turistička destinacija u Evropi ...

Dugačka morska obala, beskrajne prirodne ljepote i bogato kulturno naslijeđe samo su neki od razloga zašto je Albanija posljednjih godina postala jedna od najpoželjnijih turističkih destinacija. Nakon dugogodišnje vladavine Envera Hodže i zatvorenosti Albanije, sadašnje vlasti opredijeljene su da stranim turistima pokažu sve njene ljepote, veliki procenat bruto domaćeg proizvoda izdvaja se za kapitalna ulaganja, a posebno za izgradnju puteva i povezivanje svih dijelova Albanije. Obala ove zemlje počinje na sjeveru kod ušća rijeke Bune gdje je smješten otok Franz Joseph koji u zavisnosti od vodostaja postaje poluotok i predstavlja idealno mjesto za one koji žele odmor u tišini. Albanska obala bilo da se radi o njenom dijelu na Jadranskom ili Jonskom moru, ima između 200 i 300 sunčanih dana godišnje. Obala Jadranskog mora u Albaniji bogata je lagunama i prirodnim ekosistemima koji pružaju izuzetne mogućnosti za ljubitelje prirode. Šest kilometara duga pješčana plaža Drač udaljena je svega 39 kilometara od Tirane, najveća je i najpopularnija plaža u Albaniji. Dubina mora se postepeno povećava zbog čega ova plaža predstavlja pogodnu ljetnu destinaciju za porodice s djecom.

Cijena prevoza do Drača

POLAZAK:
Doboj / Tuzla/Bijeljina/Banja Luka 99,- KM po osobi
Zenica / Visoko 89,- KM po osobi
Sarajevo 79,- KM po osobi
Mostar 69,- KM po osobi
Cijene prevoza da djecu BIH-Albanija-BIH od 0-3,99 gratis od 4-11,99 godina 60,00 KM.
Preko 11,99 godina puna cijena po gradovima.
Ova cijena 60,00 KM je fiksna za sve gradove iz BIH. Doplata za prvi red + 50 KM po sjedištu ( obaveza dva sjedišta ) Doplata za dodatno sjedište u autobusu + 80,00 KM

Poklonite putovanje

Poklonite Sebastijanov bon Vašem poslovnom partneru, mladencima, slavljenicima, ljubavi, prijatelju u odgovarajućoj vrijednosti, prema Vašoj želji. Sebastijan će se pobrinuti za sve ostalo – rezervisati i organizovati putovanje i pobrinuti se da Vaš poklon bon bude Vaša najbolja odluka!
Image

Uz pomoć mreže pouzdanih partnera udovoljavamo svim potrebama i željama naših putnika, savjetujući i kreirajući najjednostavnija , najbrža i finansijski najpovoljnija putovanja. Dokaz naše uspješnosti su mnogi zadovoljni klijenti koji su nam vjerni od samog početka.

Adresa

 Kralja Petra I Karađorđevića 99a, 78000, Banjaluka, BiH

 +387 63 600 229

       +387 51  224030
 

 turizam@sebastijan.com

Radno Vrijeme

 Radno vrijeme:

Ponedeljak - Petak: 10.00-16.00
Subota: zatvoreno
Nedelja: zatvoreno
Image
Copyright © 2023 Turistička Agencija Sebastijan. Sva Prava zadržana. Powered by Milisic Djordje