Ljetnja škola engleskog jezika

Zlatibor - ljeto 2022

London School radi na organizovanju i izvođenju kurseva stranih jezika već 40 godina. Od 1980. do 2000. godine organizovali smo kurseve stranih jezika, posebno engleskog, u Srbiji, a onda smo nastavili sa radom u Italiji gde osim kurseva za decu i odrasle, organizujemo i izvodimo letnje kurseve engleskog jezika u hotelima u poznatom turističkom mestu Folgaria, na Alpima, za decu od 8 do 18 godina. U prethodnih 20 godina je naše kurseve pohađalo nekoliko hiljada dece iz svih krajeva Italije. Drago nam je da ćemo, primenjujući dugogodišnje iskustvo stečeno u Srbiji i inostranstvu, od ove godine moći da školu engleskog jezika za decu organizujemo pored Folgarije u Italiji i na Zlatiboru. Svi naši predavači su izvorni govornici engleskog jezika, profesori engleskog jezika u prestižnim evropskim školama, dinamični i druželjubivi, od kojih su mnogi glumci, pozorišni i filmski reditelji, muzičari, plesači ili sportisti koji znaju kako da deci prenesu ljubav za učenje engleskog jezika kroz igru, zabavu, muziku, sport, pozorište i film i to sve na engleskom jeziku. Učesnici letnje skole, podeljeni po uzrastu u grupama od 12-15 učenika, pored toga što prate program primeren njihovom uzrastu uz knjigu koju su posebno kreirali naši stručnjaci, nastoje da sve vreme koriste engleski jezik, pitaju, objašnjavaju, kreiraju dijaloge, uče kroz male pozorišne skečeve, pesme i igre ali i tokom sportskih i rekreativnih aktivnosti. Pre podne su časovi engleskog jezika organizovani na veoma interesantan način, uz igre i zabavne aktivnosti. Posle podne su organizovane sportske i rekreativne aktivnosti dok su večeri rezervisane za zabavni program uz igre, plesove, pozorišne i filmske laboratorije, muziku, disko večeri, karaoke i mnogo drugog. Svaka grupa realizuje i jedan film na engleskom jeziku a na kraju kursa je prikazivanje filmova i proglašenje najuspešnijih. Svaki učesnik dobija majicu, ranac, kapu i knjigu na engleskom jeziku. Učesnici će dobiti i link sa fotografijama i video projekcijama koje se realizuju tokom kursa. Cijena ljetnjeg kampa na engleskom jeziku za nedelju dana, koja uključuje pun pansion sa dve užine u hotelu Palisad, nastavu engleskog jezika, nastavni materijal, sportske i rekreativne aktivnosti, majicu, ranac i kapu London School, je 480€ u hotelu Palisad, sto se moze platiti u 3 ili vise rata.
Termini : 
31.07.-06.08.2022
07.08.-13.08.2022
14.08.-20.08.2022
CIJENA: 480 EUR

Poklonite putovanje

Poklonite Sebastijanov bon Vašem poslovnom partneru, mladencima, slavljenicima, ljubavi, prijatelju u odgovarajućoj vrijednosti, prema Vašoj želji. Sebastijan će se pobrinuti za sve ostalo – rezervisati i organizovati putovanje i pobrinuti se da Vaš poklon bon bude Vaša najbolja odluka!
Image

Uz pomoć mreže pouzdanih partnera udovoljavamo svim potrebama i željama naših putnika, savjetujući i kreirajući najjednostavnija , najbrža i finansijski najpovoljnija putovanja. Dokaz naše uspješnosti su mnogi zadovoljni klijenti koji su nam vjerni od samog početka.

Adresa

 Kralja Petra I Karađorđevića 99a, 78000, Banjaluka, BiH

 +387 63 600 229

       +387 51  224030
 

 turizam@sebastijan.com

Radno Vrijeme

 Radno vrijeme:

Ponedeljak - Petak: 10.00-16.00
Subota: zatvoreno
Nedelja: zatvoreno
Image
Copyright © 2022 Turistička Agencija Sebastijan. Sva Prava zadržana. Powered by Milisic Djordje