VILA SEBASTIJAN BAOŠIĆI

Vila Sebastijan, najam apartmana u Bašićima, odmor koji pruža savršenu kombinaciju udobnosti i pristupacnosti.

VILA SEBASTIJAN

TERMIN

TERMIN

LJETO 2024
VIŠE TERMINA
CIJENA

CIJENA

OD 30,00 EURA / APP
 
Vila Sebastijan je smještena u Baošićima (11 km od Herceg Novog). Udaljena je 20 metara od morske obale, posjeduje vlastiti parking. Vila posjeduje 5 studija, , od kojih su dva 1/4+1, tri 1/2. U ponudi su jos 6 apartmana sa odvojenom sobom. U apartmanima 1/2 studio moguc je boravak djeteta do 7 godina – odvojen lezaj. Sve sobe i apartmani su moderno opremljeni i imaju Tuš/WC, mini kuhinju /frižider,rešo sa dvije ringle,komplet posuđe/ klimu, TV-Total paket, Wi-FI i balkon/terasa. STUDIO - Prostorije nisu fizičke odvojene, već čine jednu cjelinu. Vila je idealna za smještaj porodica. Plaćanje je u KM.
1. Avans 40 % od ukupne cijene aranžmana prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 7 dana prije puta.
2. UNICREDIT BANKA – odgođeno plaćanje do 12 mjeseci,
3. Platnim karticama Visa,Visa classic, Maestro, Master Card.

 NAPOMENE:
- Na graničnim prelazima Crne Gore pooštrene su mjere kontrole unošenja prehrambenih proizvoda u zemlju, zbog toga ne savjetujemo nošenje većih količina hrane prilikom putovanja u Crnu Goru.
- Za prelazak crnogorske granice potrebna dokumenta su lična karta ili pasoš. Ulaskom u zemlju ličnom kartom imate mogućnost boravka 1 mjesec, a ukoliko prilikom prelaska granice koristite pasoš maksimalna dužina ostanka je 3 mjeseca.
Image
Image
Image
Image
Image
Image